
- Novinky
- Udržitelnost a odpovědnost
- Obchodní výsledky
- Ocenění
- Akce
- Pilsner Urquell
- Gambrinus
- Radegast
- Velkopopovický Kozel
- Birell
- Volba sládků
- Ostatní produkty
Zima přichází a s ní i netradiční horký nápoj – svařený cider
24.11.2014 Ostatní produkty
Hledáte něco, co vás v dlouhých zimních večerech zaručeně zahřeje? Pak neváhejte a vyzkoušejte netradiční horký nápoj – svařený cider Kingswood. Nově si jej můžete připravit doma kdykoliv vás napadne. Stačí koupit jedno balení cideru Kingswood, ve kterém najdete kromě 4 lahví lahodného jablečného nápoje i speciální směs koření.
O tom, jak je cider Kingswood výborný na ledu, se většina z nás už přesvědčila. S odchodem léta však nemusíme přijít o jeho společnost. Svařená varianta cideru Kingswood totiž nadchne nejen vás, ale i každou návštěvu, která se k vám v zimě přijde zahřát. Recepturu speciálního koření vytvořil ten nejpovolanější – zakladatel první irské hospody v Čechách a majitel toho nejlepšího receptu na svařený cider, Frank Haughton. Oproti směsi koření na svařené víno vás překvapí chuť zázvoru, kardamomu a pomerančové kůry, ale samozřejmě nechybí ani tradiční zimní koření – skořice a hřebíček.
Balení 4 lahví cideru Kingswood se směsí koření pro přípravu horkého nápoje koupíte za 119 Kč*.
*nezávislá doporučená spotřebitelská cena
Seznamte se: Frank Haughton
– majitel irského pubu Caffrey´s a James Joyce
– autor speciálního koření na svařený cider Kingswood
Před mnoha a mnoha lety se v kraji Wicklow narodil Frank Haughton. Kraj Wicklow se nachází na východním pobřeží Irska, které je jinak známé také jako zahrada Irska. Právě tam získal Frank svou lásku k jablkům, když tajně šplhal s kamarády přes zeď k sousedům, aby si jedno šťavnaté utrhl. Láska k cideru se pak projevila v dobách, kdy již pobýval v Tipperary, odkud s kamarády vyráželi na vynikající cider do blízké vesnice.
Později se Frank stal bankéřem a makléřem. Říká, že „jeho život se stal stereotypním“. Novým impulsem a dobrodružstvím, byla návštěva Prahy, kam se rozhodl v roce 1992 přestěhovat. V listopadu 1993 zde založil první irskou hospodu ve střední Evropě, které nesla název James Joyce, Prague Cosy Irish Bar. Poté otevřel mnoho dalších hospod, v jeden čas jich provozoval dokonce 7. V roce 2002 se jeho „sbírka“ irish pubů ustálila na dvou – dodnes je majitelem irských pubů Caffrey´s a James Joyce.
Tisková mluvčí Plzeňského Prazdroje Kateřina Krásová je médiím k dispozici
na těchto kontaktech:
Mobil: +420 724 617 219
Plzeňský Prazdroj na sociálních sítích:
Twitter https://twitter.com/Prazdroj1
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/plzensky-prazdroj
Youtube http://www.youtube.com/user/PlzenskyPrazdroj1
Praha